Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Dit doen wij

Prisma Vrienden is een onafhankelijke stichting die sinds 1997 wensen van mensen, die zorg in natura ontvangen van Prisma, vervullen. Hiermee zorgen  we voor extra middelen die bijdragen aan het vergroten van het geluk voor deze mensen.

Wie zijn wij?

Het bestuur van Prisma Vrienden bestaat uit 3 leden benoemd door de Centrale Clientenraad van Prisma en 2 leden benoemd door het bestuur van Prisma. 

Berry Debrauwer

Mijn naam is Berry Debrauwer. Ik ben sinds 2014 betrokken bij de stichting "Vrienden van Prisma" en heb ook ruim 7 jaar deel uitgemaakt van de Centrale Cliëntenraad. Als stichting streven we ernaar om projecten financieel te ondersteunen, die een extra bijdrage leveren aan het levensgeluk en welzijn van de cliënten van Prisma. Daarvoor is ook geld nodig. Met het, samen natuurlijk met de andere bestuursleden, zorg dragen voor een langdurig stabiele inkomstenstroom zie ik als een van mijn belangrijkste bijdrage aan de stichting "Vrienden van Prisma". Dan kunnen we ook heel lang mooie projecten en aanvragen mee helpen te realiseren.

Ineke van de Loo

Mijn naam is Ineke van de Loo. Mijn verbintenis met Prisma is onze zoon die op de Nijverheidsweg werkt. Ook ben ik inmiddels 7 jaar lid van de CCR, waar ik vooral zorg in mijn pakket heb. Mijn rol bij de vrienden van Prisma is de stichting onder de aandacht te brengen door samen met Toon Roefs het mede vorm te geven, aan de nieuwe website en in de komende tijd de stichting te promoten bij allerlei gelegenheden. Want samen met anderen bewoners dat extra’s bieden waarin de zorg niet voorziet, maakt ontvanger en gever blij.

Rob van Geenen

Mijn naam is Rob van Geenen. Ik ben bij al ruim 35 jaar bij Prisma betrokken omdat mijn zoon Teun hier zorg ontvangt. Ik ben verbonden aan de CCR en de Prisma Vrienden. Binnen de relatieve rijkdom en het woud van regelgeving vallen in Nederland regelmatig mensen tussen wal en schip. Via de stichting kunnen we enkele gaten dichten.

Toon Roefs

Mijn naam is Toon Roefs en 48 jaar werkzaam geweest binnen Prisma. Ik vervul de taak van secretaris/penningmeester binnen het bestuur van de Prisma Vrienden. Vanuit mijn betrokkenheid bij de zorg is het belangrijk om aanvullend aan wat Nederland in zorgstelsel al geregeld heeft soms wat extra te kunnen doen om cliënten nog meer de juiste zorg en geluk te geven. Prisma Vrienden kan daar een goede bijdrage aan leveren en dat wil ik graag mede organiseren

IMG 9993 kl

Marijke Doevendans

Mijn naam is Marijke Doevendans, als accountmanager zorgverkoop ben ik afgevaardigde vanuit Prisma bij de Prisma Vrienden.
Vanuit steeds verschillende functies binnen de organisatie heb ik kunnen bijdragen aan een zo goed mogelijk leven voor de cliënt. Mijn opgedane kennis, kwaliteiten en ervaring wil ik graag inzetten voor Prisma Vrienden om zorg te dragen dat deze stichting ook de komende jaren zich samen met ambassadeurs actief in kan blijven inzetten voor het geluk van cliënten en daarmee hun omgeving.
Graag ga ik vanuit de Prisma Vrienden op zoek naar mogelijkheden die verder gaan dan de gebaande paden, om vanuit visie en passie tot concrete verbeteringen te komen voor het vergroten van welzijn en geluk, voor de korte maar zeker ook lange termijn.

Beloningsbeleid

Beloningsbeleid


De leden van het bestuur ontvangen geen financiële beloning voor hun werkzaamheden. Afgezien van enkele administratieve kosten gaat dan ook elke euro naar de cliënten.

ANBI status


Stichting Prisma Vrienden beschikt sinds 2008 over de ANBI status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit zijn instellingen die door de belastingdienst worden aangemerkt als het algemeen belang dienend. Vind hier alle informatie over de ANBI status.